Sonic Poetry – kokoonpanot

Mistica

Pitkän yhteistyön ja kehityksen tuloksena syntynyt yhtye jossa vanhat tarujen soittimet, kantele ja harppu yhdistetään eteerisiin mystisiin taustoihin. Muinaisuus kohtaa tulevaisuuden, kanteleen helinä kohtaa avaruuden äänimaisemat.

Henry Kolari – tuotanto, koskettimet, kantele

Olga Kolari – kantele, harppu

Lyres of the Dunes

Rauhalliset kelttiläiset ballaadit saavat uusia vivahteita tuoreilla sovituksilla ja harvilaisella kokoonpanolla (laulu, kaksi harppua, 11-kielinen kantele). Taianomainen kielisoitinten ääni, stemmalaulu, kelttiläisen musiikin raikkaita harmonioita.

Sonja Savolainen – laulu

Jane Ilmola – harppu, avainviulu, tinapilli, sovitukset

Henna Hihnala – kantele, laulu

Olga Kolari – harppu

Harpoet

Kahden multi-instrumentalistin yhteistyö. Tilaisuudesta riippuen soitetaan harppuduona tai lisätään ohjelmaan vanhan musiikin puhaltimia ja kanteleita. Kuten nimi viittaa runoudella on yhtyeelle tärkeä rooli ja runojen ympärille on rakennettu runokonsertteja.

Jane Ilmola – harppu, kantele, puhaltimet, laulu

Olga Kolari – harppu, kantele, piano, runot

Mielen Maisemat

Ryhmäimprovisaatioon erikoistunut 7-henkinen kokoonpano. Omaperäisillä ideoilla on päästy mm. Konsta Jylhä- kilpailuun semifinaaliin ja Kantelekilpailun 3. sijaan. Improvisaatioiden taustalla soivat luonnon äänistä kootut äänimaisemat sillä luonto on yhtyeen inspiraation lähde.

Kaisa Nyrönen- Piispanen – kantele

Anna Manninen – kantele

Marianne Salminen – kantele

Eila Peura – kantele

Maria Ojanperä – kantele

Henry Kolari – kantele

Olga Kolari – kantele

Ruuhkavuosi

Kanteleyhtye jolle keskisuomalainen kanteleperinne on intohimo. Soitetaan vanhaan tapaan tikkutyylillä seudun kansanmusiikkia.

Maria Ojanperä – Keski-Suomen kantele

Henry Kolari – 16-kielinen kantele

Olga Kolari – Keski-Suomen kantele

Laulajayhteistyö

Olga Kolari säestää laulajia eri soittimilla (piano, harppu, kantele) ja yhteistyökumppaneita on niin pophenkisen kuin klassisen laulun osalta:

Sooloprojektit

Olga Kolarin inrohimo on improvisaatio ja monitaiteellisuus jotka ovat mm. Häivähdys sinistä ja Vapaat kielet runo- ja musiikkiesitysten kantavana voimana.

Muusikkona Olga ei tunne genrerajoja ja soittaa mm. barokkia, kansanmusiikkia ja klassista.